Qlikview Consultant

De BakkerijMonitor is ontwikkeld in Qlikview.  Een krachtige Business Intelligence oplossing die snel inzichtelijk maakt hoe de ontwikkelingen in de markt zijn ten opzichte van uw eigen performance.

Het is ook mogelijk om Friso in te huren via de samenwerkingsovereenkomst die er is met Marti Orbak Software. Uit ervaring blijkt dat het hebben van Qlikview niet wil zeggen dat men er ook veelvuldig gebruik van maakt. En dat is jammer! Want door de juiste (maatwerk) analyses te maken heb je vaak sneller inzichtelijk waar rendementsverbeteringen te behalen zijn.

De kennis die Friso heeft van Qlikview, het dashboard van Marti Orbak Software, maar juist ook de kennis van de bakkerijsector maken dat een unieke combinatie. Het is mogelijk om hem één dagdeel per jaar uit te nodigen om specifieke wensen dor te laten voeren of bijvoorbeeld 2 of 4 keer per jaar in combinatie met bedrijfseconomische advisering. (kostprijsberekening, assortimentsmanagement etc..)

In bovenstaande gevallen werkt Friso onder auspiciën van Marti Orbak Software. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.